Het verzorgingshuisgedeelte van Abtswoude wordt voor een periode van 4 tot 5 jaar beschikbaar gesteld door Pieter van Foreest voor dit mooie project Abtswoude Bloeit! Een locatie waar jong en oud elkaar ontmoet in de Woonkamer van de wijk. Ten behoeve van het beoogde, tijdelijke gebruik van de locatie door SHS Delft en Stichting Perspektief, zullen er aanpassingen worden gedaan aan het pand. Dit wordt gerealiseerd door Cojo Vastgoed Abtswoude.

Diny de Bresser, bestuurder van Pieter van Foreest, Margot Hols, voorzitter SHS Delft en Joris Gribnau, directeur Cojo Vastgoed hebben hiertoe op woensdag 1 november jl. een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

In het voormalige verzorgingshuis worden 141 wooneenheden gerealiseerd: 108 kamers en studio’s voor Nederlandse en internationale studenten en 33 studio-appartementen voor cliënten van Stichting PerspeKtief. In het voorjaar van 2018 zullen de nieuwe bewoners hun intrek nemen. Belangrijk om te melden is dat de zelfstandige seniorenwoningen gelegen aan het voormalige verzorgingshuis gewoon blijven bestaan. De senioren die hier momenteel wonen, blijven hier gewoon wonen. Samen ontplooien we nieuwe initiatieven. Abtswoude Bloeit! Een plek waar studenten en cliënten van Stichting PerspeKtief naast ouderen komen te wonen. Een plek waar mensen elkaar vinden en waar sociaal contact wordt gezocht en gestimuleerd.

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •