Activiteit organiseren

Fondsenaanvraag voor de woonkamer van de wijk
Sinds de oplevering van Abtswoude Bloeit zijn al veel activiteiten georganiseerd in de woonkamer van de wijk. De ruimte van de woonkamer leent zich uitstekend voor culturele activiteiten en richt zich op de hele buurt. Om deze activiteiten voor nu en in de toekomst mogelijk te maken heeft SHS Delft verschillende fondsen aangevraagd bij onder andere Gemeente Delft, Stichting DOEN en Fonds 1818. Er is het fantastische bedrag van € 42.500,‐opgehaald. Dit bedrag kan gebruikt worden door externe partijen die een activiteit willen organiseren in de woonkamer van de wijk.


Paradijsvogels
Delftspeil organiseert in 2019 een sociaal project, genaamd “Paradijsvogels” in de woonkamer van de wijk. Een deel van het opgehaalde bedrag zal hieraan besteed worden. Delftspeil richt zich op het bevorderen van betrokkenheid bij kunst en cultuur in Delft. Houd de agenda van Abtswoude Bloeit in de gaten voor de activiteiten.


Wilt u een activiteit organiseren?
Wilt u zelf graag een activiteit organiseren in de woonkamer van de wijk en gebruik maken van het fondsengeld? Is de activiteit gericht op cultuur en/of de buurt en bewoners? Neem contact op met onze sociaal beheerder.

 

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •