Tijdens deze inloopavond stonden de verschillende partijen klaar om allerlei vragen over het project te beantwoorden. Er waren drie verschillende stands ingericht waar men terecht kon met vragen: een Toekomstige bewoners-stand, een Woonkamer van de Wijk-stand en een Gebouw-stand. Bij elke stand was een bestuurslid van SHS Delft aanwezig om vragen te beantwoorden. Dit deden zij samen met mensen vanuit Pieter van Foreest, Stichting PerspeKtief, de gemeente en ook de vastgoedbeheerder, zodat alle bezoekers te woord konden worden gestaan en vragen konden worden beantwoord.  

Bij de Toekomstige bewoners-stand stond kennismaking en ontmoeting met de nieuwe bewoners centraal. Bij deze stand waren Robert de Wee met een aantal cliënten van stichting Perspektief en een paar studenten aanwezig. Bij de Woonkamer van de wijk-stand stonden ideeën en inspiratie centraal; bezoekers konden hier leuke ideeën of opmerkingen achterlaten in de ideeënbus.

De Gebouw-stand, de derde en laatste stand van de avond stond voor bezoekers klaar met praktische vragen over de bouwwerkzaamheden en het gebouw. Er waren veel nieuwsgierige bezoekers met interessante vragen aanwezig. Daarnaast hebben we veel leuke ideeën voor de woonkamer binnengekregen. Een succesvolle aftrap van een mooi project!

 

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •