Het was gelijk druk om vijf uur, de hele Woonkamer stond vol! Er waren veel bewoners en ook veel nieuwsgierige buurtbewoners. De nieuwjaarsbijeenkomst werd nog kleurrijker door optredens van Mirik en Northeast Bound. In het bandje Northeast Bound zit ook bewoonster Ilja en zij oefenen altijd in de kelder van Abtswoude Bloeit.
 
Om 8 uur ging iedereen naar de aula om naar de voorstelling Oudfit te kijken. Marjet Roerink van Paradijsvogels riep verschillende bewoners en buurtbewoners naar voren om kort even te vertellen over hun talenten. Onder andere Aad, Cheraldine, Ilja, en Chrissy werden in het zonnetje gezet en we zongen een verjaardagslied voor André!
 
De swingende band van Oudfit bleef maar goede nummers spelen. Hoe later het werd, hoe meer mensen er gingen dansen. Bij het laatste nummer: Johnny B Good, ging het dak ervan af en bleef er niemand meer op zijn stoel zitten!
 
Esther de Cuijper heeft namens Paradijsvogels de hele avond foto’s gemaakt. Hier kunt u de foto’s bekijken. Mocht u de foto’s ergens voor willen gebruiken, neem dan even contact op met paradijsvogels@abtswoudebloeit.nl
 

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •