Van 13 juli t/m 25 augustus is het zomervakantie. Voor veel van onze vaste activiteiten geldt een zomerstop in de vakantie. Dit betekent dat activiteiten niet doorgaan in de zomer, en weer in september opstarten. Maar er is wel van alles te doen in de zomer. We zetten deze zomerse activiteiten voor je op een rij:

Vrijdag 5 juli – Zomerfestival
Van 16.00 tot 22.00 uur nodigen we iedereen van harte uit voor het Zomerfestival in de tuin van Abtswoude Bloeit! Samen vieren we de zomer met live muziek, heerlijk eten, creatieve workshops voor alle leeftijden en gezellige kinderactiviteiten. Locatie: Aart van der Leeuwlaan 332. 

Zondag 14 juli: Delft Vertelt in de tuin
Bij Delft Vertelt vertellen Delftenaren waargebeurde verhalen, die ze zelf hebben meegemaakt. Kom je ook luisteren? Onze Monireh komt vertellen en Omar & Ahmad van Open Studio komen optreden. Tickets zijn € 2,50 / € 5,- via www.delftvertelt.nl. Van 15.00 tot 17.00 uur. Locatie: Tuin Abtswoude Bloeit, Aart van der Leeuwlaan 332.

Maandag 19 augustus – Pop-up Boekenclub
Deze zomer organiseert DOK een pop-up zomerleesclub. Een éénmalige bijeenkomst waarbij we het gaan hebben over het boek ‘De Camino’ van Anya Niewierra. Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers bespreken we dan samen dit boek. Op 19 augustus vindt de leesclub plaats in de tuin van Abtswoude Bloeit aan de Aart van de Leeuwlaan om 19.00 uur. Wil je meedoen, kijk dan op de website van DOK voor meer informatie.

Woensdag 28 augustus – Podium Pannenkoek
Geniet van live muziek en zoete pannenkoeken met stroop / poedersuiker! Vanaf 18.00 uur ben je welkom om een pannenkoek te eten. De muziek start vanaf 19.00 uur. Loop gezellig binnen! Locatie: Abtswoude Bloeit, Aart van der Leeuwlaan 332. 

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •