Op 16 januari zijn bewoners en omwonenden van Abtswoude Bloeit welkom bij de nieuwjaarsborrel in de Woonkamer van de Wijk. Tijdens deze gelegenheid zullen we terugblikken op het afgelopen jaar en ook onze wensen en plannen uitspreken voor 2019. 

Vanaf 17:00 bent u welkom voor een hapje en een drankje. Aansluitend kunt u in het kader van het project Paradijsvogels genieten van de swingende muziektheater voorstelling Oudfit voor jong en oud.

Entree voor de nieuwjaarsborrel en de voorstelling is gratis en reserveren is niet nodig.

Borrel vanaf 17:00. Voorstelling Oudfit van 19:00 tot 20:00.

Northeast Bound
Tijdens de borrel kun je luisteren naar Northeast Bound: het bandje van Ilja Feijnenbuik, bewoonster van Abtswoude Bloeit. Ilja drumt, en samen met gitarist Jiri, bassist Harold en zangere Joëlle is er een jonge, diverse band ontstaan die zowel covers als eigen werk uitbrengt. En het mooiste is: in de kelder van Abtswoude Bloeit hebben ze hun eigen kleine oefenruimte! Luister hier naar een nummer van Northeast Bound of kom naar de nieuwjaarsborrel om ze live te horen. 

Paradijsvogels
Paradijsvogels is een project van Stichting DelftsPeil. Met Paradijsvogels gaan we op zoek naar de verhalen uit de wijk: we zijn nieuwsgierig naar verhalen van bewoners en omwonenden van Abtswoude Bloeit. De verzamelde verhalen zullen dit jaar op verschillende momenten te bewonderen zijn in de Woonkamer van de Wijk. Te beginnen met de muzikale voorstelling Oudfit op 16 januari tijdens de Nieuwjaarsborrel. In de voorstelling zullen naast de vaste cast, ook een aantal bewoners van Abtswoude Bloeit een plekje krijgen. Bijvoorbeeld Aad met zijn goocheltrucs, Chrissy met haar schilderijen, Henry met zijn reggae, Ilja met haar gedichtenbundel, en we zullen André feliciteren met zijn verjaardag!  Bekijk hier alvast een preview van de voorstelling.

 

De nieuwjaarsborrel wordt georganiseerd door SHS Delft, Stichting Perspektief, Pieter van Foreest, Cojo Housing en Stichting DelftsPeil

 

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •