Abtswoude bloeit
Pieter van Foreest heeft de handen ineengeslagen met SHS Delft en Stichting PerspeKtief om van het huidige Abtswoude weer een locatie te maken die bloeit. Er komen weer bewoners in het pand en het is de bedoeling dat er diverse leuke en mooie activiteiten georganiseerd worden speciaal voor de aanleunbewoners en de omwonenden van Abtswoude.

Werkzaamheden in en rondom Abtswoude
Het gebouw wordt weer bewoond, er komen weer activiteiten, er is sociale veiligheid en er is weer nieuwe energie. Om dit te realiseren zullen er in en rondom het gebouw werkzaamheden plaats gaan vinden aan de binnenzijde en ook de buitenzijde van het pand krijgt een opfrisbeurt en er wordt een fietsenstalling gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw.

Doet u mee?  
Een woonkamer in de wijk met activiteiten voor de aanleunbewoners en omwonenden. Een locatie die bloeit! Dat willen wij graag samen met u gaan realiseren. Wij denken hierbij aan activiteiten rondom kunst en cultuur. Wij nodigen u uit om samen met ons mee te denken over de invulling van de diverse activiteiten in Abtswoude. Of misschien wilt u wel meehelpen of heeft u vragen of ideeën? We horen het graag tijdens de inloopbijeenkomst op
4 oktober a.s. Bovengenoemde partijen en de gemeente Delft zijn in ieder geval aanwezig en heten u van harte welkom. Komt u ook? De koffie staat klaar.

Inloopbijeenkomst Abtswoude
Woensdag 4 oktober 2017
19.00 – 21.00 uur
Abtswoude, recreatiezaal

Aart van der Leeuwlaan 334 Delft

Mogelijk gemaakt door:

  • SHS Delft
  • Pieter van Foreest
  • perspeKtief
  •