Hallo,

Mijn naam is Danny Kandouw en ben binnen het project “Abtswoude Bloeit” aangesteld als sociaal beheerder. In het kort komt het er op neer dat ik probeer de brug te slaan tussen de omwonenden in de wijk, de bewoners van Perspektief, de studenten en niet in de laatste plaats de oudere bewoners. Zelf ben ik eveneens bewoner van het complex. Ik zit er daarmee dus “kort op” en dat zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen.

Een schitterende tuin, een compleet verbouwde “Woonkamer van de wijk” en de inzet en het enthousiasme van iedereen zijn een aantal van de middelen en “gereedschappen” die we hebben. 

In de afgelopen periode zijn er al diverse activiteiten in de woonkamer gehouden. De komende tijd zullen er meer en meer volgen. Jullie initiatieven zijn daarbij onontbeerlijk. Heb je daarom een leuk idee -en is het haalbaar- aarzel dan niet om samen met mij van gedachten te wisselen zodat we het idee kunnen lanceren en aankondigen. Dat aankondigen gebeurt onder andere hier op de site. Houd daarom de activiteitenkalender in de gaten. Deze wordt met regelmaat geactualiseerd.

Heb je een verjaardag, een (afstudeer-)feestje of een andere gelegenheid waar je de woonkamer voor wilt gebruiken / afhuren, neem dan contact met mij op zodat ik deze voor je kan reserveren.

We gaan er met z’n allen iets leuks van maken!!

Groeten van Danny.